Rustbeskyttelse

 • Undervognsbehandlingen udføres af Dinitrol Center Aarhus V
 • Arbejdets kvalitet sikres ved årlig kontrol af Teknologisk Institut
 • Undervognsbehandlingen tager 3 dage, da behandlingen indebærer:
 1. Adskillelse
 2. Afrensning
 3. Tørring
 4. Behandling med tyndt samt tykt produkt
 5. Tørring
 6. Samling

Alle biler ruster - nye som gamle - el som benzin

Alle biler bør undervognsbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima og din fabriksgaranti ikke dækker mod udefrakommende rust. Mange tror, at moderne biler snyder rusten, men det er ikke tilfældet. Selv om producenterne til stadighed optimerer karrosserierne, så udvikler de også nye konstruktioner, som præsenterer nye udfordringer.

Hos Dinitrol behandles alle biler efter sprøjteskemaer, som sikrer komplet behandling, uden at det påvirker bilens vitale elektronik. Der bruges flere forskellige sprøjteprodukter til samme bil.

Hvorfor skal jeg undervognsbehandle?

Det danske klima er et af de værste hvad angår rust. Hvorfor? Dels fordi luftfugtigheden er høj det meste af året. Dels fordi Danmark ligger på grænsen mellem frost og tø, så vejret hele tiden veksler. Når frosten er på vej, salter vi. Så tørrer det igen, og vejene flyder med saltvand. Så kommer næste frostvarsel, og så er det forfra. Din bils undervogn bliver altså udsat for adskillige saltvandsbade vinteren igennem. Saltvand og metal er som bekendt en rigtig dårlig kombination.

Hyppig undervognsvask kan forebygge noget, men det sikreste er en professionel undervognsbehandling.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?

Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Hos Dinitrol anbefaler vi, at din bil behandles hvert 2.-3. år, alt afhængig af kørelsesmønster og stand på behandlingstidspunktet.

Dinitrol anbefaler, at du hvert andet år får kontrolleret om din bil trænger til rustbeskyttelse, før du sender den til undervognsbehandling. Snak derfor med dit lokale Hella Service Partner værksted og få en vurdering.

Undervognsbehandling kan godt betale sig

Hvis du ikke er typen der skifter bil hvert år, så er en rustbehandling alle pengene værd. Vores professionelle Dinitrol-behandling forebygger rustangreb på din bil. Det betyder:

 • Forlænget levetid
 • Højere gensalgsværdi
 • Færre reparationer
 • En sikrere bil