Profil

BilCentret Hørning er med i værkstedskæden Hella Service Partner, som er din sikkerhed for et kvalitetsbevidst udført stykke arbejde hver gang.

Hos os har vi kunderne i fokus. Vi hjælper dig hele vejen fra det øjeblik, du kommer ind på vores værksted, til du igen er flot kørende på landevejen.
Det er nemlig vores mål at passe godt på din bil! - og vi behandler bilerne som det er vores egen.

Hos BilCentret Hørning kan du forvente, at der bliver anvendt reservedele af samme eller tilsvarende kvalitet som bilproducenterne – vi går IKKE på kompromis med kvaliteten.

Vi har mange kompetencer. Vi går meget op i at kunne klare alle opgaver på din bil - det giver tryghed! – og vi på værkstedet kender jo din bil.

Vi gør meget ud af bilerne og sørger for du kender prisen inden den bliver repareret! ”Vi sætter en ære at bilen får den bedste brugsværdi for dig”

Rådgivning - når vi skal vurdere hvad der skal gøres (afveje brugsværdi med kostpris) giver alternativer med konsekvenser, spørger til forventninger.

  • Hjælp til at forstå problemer og afhjælpning, så det giver mening for ikke faglige.
  • Afhjælper/opdager fremtidige reparationer (rust, undervogn, lyde, slidte dele, risici osv) før det måske er for sent.

Nøgle indkast - Der er mulighed for at aflevere bilen uden for åbningstid, vi har nøgle indkast mellem port 1 og 2 på muren.

Nøglerne kommer ned i aflåst tyverisikret boks.

Fabriksgaranti og reservedele - Hvad nogle måske ikke ved, så beholder man fabriksgarantien på sin nye bil, selv om man i garantiperioden vælger at lade den servicere på et andet værksted end der, hvor man købte bilen.

Det er mange ikke klar over, men der er jo penge at spare, idet de mindre værksteder typisk er billigere end de autoriserede værksteder.

Også med hensyn til reparationer yder vi en god service. Vi anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken, og yder tre års garanti på alle de nye 

reservedele.

Det er dog vigtigt, at bilen bliver lavet efter fabrikantens forskrifter, og at mekanikeren er korrekt uddannet. Værkstedet skal også være et godkendt værksted.

Vores værksted er selvfølgelig godkendt, og vores faglighed er i top. Vi har to autoteknikkere, som er på kursus to gange årligt, og en mekaniker.